Doboz szállíto kötélpályák

 

Dobozszállító kötélpályák 

Üres és teli fémdobozok szállítására alkalmas. Acélsodrony betétes műanyag bevonatú szállítókötél, festett, vagy horganyzott pályaelemekkel szerelve. A szállítópálya sebessége frekvenciaszabályozóval módosítható. A pályaelemek konzolokra, vagy függesztve szerelhetők.

Célszerű kiegészítésük a mágneses felhordó vagy lehordó hevederes szalagok, illetve pálcás levezetők, melyekkel a doboz igény esetén 180°-kal elforgatva érkeztethető.

 

Mágneses dobozfelhordó

Üres és töltött fémdobozok hevederes szállítószalagon történő merőleges, vagy eltérő szögben történő szállítására alkalmas különböző szállítási szintek összekötése esetén. Szállítási sebesség lehet állandó, variátorral, vagy frekvenciaváltóval módosítható. 

 

 

Pálcás levezető

Szintkülönbség áthidalására alkalmas üres és töltött fémdobozok esetén kis helyigényű megvalósítással. Konstrukcióval beállítható a maximális  gördülési sebesség, ami különösen fontos az edényzet-sérülések elkerülése érdekében töltött dobozok esetén. Lehetőség van az edények érkeztetésére 180°-kal elfordítva, vagy a beadási helyzettel azonos állásban.ÁGISZ Zrt. 2750 Nagykőrös, Kürtilapos dűlő 6.
  • KAPCSOLAT

  • (00 36) 53 550 280
    (00 36) 30 28 99 746
  • H-2750 Nagykőrös
    Kürtilapos dűlő 6.
  • agisz@agisz.hu